دستورالعمل پرواربندی دام

دستورالعمل پرواربندی دام

بخش اعظمی از گوشت قرمز در کشور توسط عشایر تامین می شود. عشایر بیش از 23 میلیون واحد دامی کشور را در اختیار دارند. مهمترین عامل در زندگی کوچ نشینان مراتع و دام آنهاست که ثروت اصلی، منبع درآمد و عامل افتصادی و اجتماعی خانوار عشایری محسوب میشود. به همراه این مقاله دستور العمل اجرای طرح پرواربندی با هدف استفاده بهینه از مراتع و حمایت موثر از عشایر در تولید دام های گوشتی وجود دارد که به شرح دقیق این دستورالعمل و نحوه انجام عملیات در آن پرداخته است.

دانلود پیوست